Rabu, Mac 18, 2015

-Movie Review- Cinderella 2015


As salam buat pembaca blog sekalian..hari ni nak review sikit pasal citer Cinderella yg hangat diperkatakan tu..hehe..citer dia best sgt!!! sy kasi 5 bintang. Sbb sebelum ni citer Maleficient pon best, jd sy x sbr nak tgk citer nie sbb citer ni fantasi..suke sgt!

Apa yg sy lihat, cerita ni x berubh langsung dr konsep cerita asal. Tp, ada sedikit perubahan dlm cerita ni, dia mcm cerita Cinderella III yg twist in time, tp x byk. cuma part pecahkn kasut kaca tu je. Baju dia cantik sgt..nk sgt pakai mcm tu hehe.. apa2 pon, jom tgk trailer ni..


Semoga terhibur :)

4 comments

18 Mac 2015 6:12 PTG

Bila berkesempatan nk p tengok ni... abg bz kije xada masa nk p...

18 Mac 2015 10:46 PTG

x ape..nnt ada lab rezeki k

19 Mac 2015 3:20 PG

citer dia best..nak pegi tengok tapi sibuk :(

20 Mac 2015 6:43 PG

x ape..nnt mesti keluar Kat astro best

Catat Ulasan