Isnin, Disember 28, 2015

Review Blog Sabrina

Hai! Lama betul kan menghilang? Sebenarnya tak pun. Kan Fea sibuk sikit buat bisnes yang Fea post sebelum ni? Dapatlah RM50. Alhamdulillah. Memang rezeki murah betul hari ini. Kalau korang nak join, boleh je whatsapp Fea. Nanti Fea jawab okey :)
Berbalik kepada tajuk post, hari ni Fea nak review blog Sabrina. Sabrina ni pemenang giveaway. Tak ingat dah giveaway apa. Tapi yang pasti Fealah jadi sponsor. Fes time, Fea terkeliru dengan Sabrina SA (jangan marah). Sebab nama sama kan? Nasib baik la pergi bukak blog dia ni. Kalau tak, memang konfem salah review! Haha :)


Cantik kan header dia, warna pink. Warna kesukaan Fea tu. Walaupun Fea ni orang cakap macam budak-budak sebab minat warna pink, tapi Fea tak kisah pun. Fea suka sebab warna ni lembut kan? Sapa yang suka warna pink angkat tangan? Haha, mesti ramai kan yang minat. Lagipun, warna pink campur dengan warna biru, lagi comel. 

Tajuk header dia, SMILE, ANYTHING HAPPENS FOR A REASON. Fea tertarik dengan kata-kata di header dia tu. Menarik. Senyum walaupun apa pun terjadi. Dengan burung hantu sebagai icon, Fea rasa nak jadikan blog Fea ni sebagai design dalam cerita Scholar Who Walks The Night. Cerita Korea tu. Memang best lah! Tunggulah tahun 2017 pulak, nanti Fea tukar design. Haha! Tunggu sampai kaya lah.

Blog ni sangat simple dan cepat je loading kan? Tengok la blog Fea, lambat lah sikit nak loading, haha, ada lagu, salji bagai. Fea suka sangat dengan latar belakang blog ni. Secara keseluruhannya, Fea bagi 4.5 bintang :) 


Kepada yang nak tambah kenalan, boleh follow blog Sabrina okey. :)Follow jangan tak follow.

http://bluechoralpearl.blogspot.my/

2 comments

28 Disember 2015 2:42 PG

Comel header blog sabrina :)

28 Disember 2015 5:44 PG

Blog fea pulak comel2 je. blog sabrina cool. pastel colour mmg lawa

Catat Ulasan