Jumaat, Jun 03, 2016

Review : Blog Cik Ash

Hai semua! Buat pemilik blog Cik Ash, Fea minta maaf sangat-sangat sebab kekangan masa dan juga jadual yang padat, Fea baru sekarang dapat meng review kan blog Cik Ash ini. Masa pertama kali Fea tengok blog Cik Ash, Fea suka dengan header dia. Cantik sangat. Warna purple. Actually, warna purple pun warna kegemaran Fea juga.  Fea yakin, kepada yang suka warna purple, mesti tertawan dengan blog Cik Ash. 

Tadaaa! Cantik kan? 


Cik Ash banyak berkongsi tentang pengalaman nya, resepi dan review tentang air yogurt Yeos-Fea sangat suka tu, tambah-tambah perisa original. restoran yang terkenal dengan seafood (buat yang gila dengan seafood, boleh tengok). Bahasanya juga mudah difahami. 

Buat para ibu-ibu di rumah mahupun anak gadis yang ingin belajar memasak, Cik Ash menyediakan pelbagai resepi yang menyelerakan. Fea tak tahan betul tengok resepi-resepi kat blog dia. Selera nampaknya. (tak lama gemuk lah ..). Antaranya kentang goreng homemade, donut green tea (Omo! Fea tak pernah rasa..macam mana agaknya rasa dia..), dan juga ayam goreng kuah asam jawa. Sedap kan. Korang bolehlah berkongsi-kongsi resepi. Cik Ash ini baik orangnya. Hehe..

Contoh resepi :)


Berikut merupakan bloglist Cik Ash. Jom tukar link sekali :)

Lagi satu, Cik Ash ini banyak berkongsi ilmu pengetahuan kepada kita. Tak salah kan kalau kita nak share ilmu kita kan? Jom kita follow blog Cik Ash. :)

http://cikash.blogspot.com/


1 comment

4 Jun 2016 3:20 PG

assalamulaikum... terima kasih fea di atas review... suka sangat.... hampir terlupa kak ekin pasal review ni hahahahaha... blog masih dalam proses nak pembaiki lagi ni...

Catat Ulasan