Isnin, Disember 28, 2015

Serenity by Syira Lokman

Hai! Fea nak bagitahu korang ni! Ada satu blogger tu, nama dia Syira Lokman, dia ada buat buku Motivasi. Sapa excited kat sini? Angkat tangan plis!! Haha, Lagi satu, buku dia ni tajuk Serenity. Ni pertama kali Fea dengar perkataan Serenity. Korang jom support kakak ni okey. Beli lah buku dia. Insyallah tak menyesal punya. Fea pun nanti akan keluarkan buku, nanti boleh beli buku Fea pulak. Hehe..

BUKU SERENITY SYIRA LOKMAN ANTARA YANG TERBAIKKK 2016 GUYSSS ! Emotikon kiki

Buku sulung @syira_lokman terjual RATUSAN unit dalam masa 2 minggu diterbitkan Emotikon grin
Klik #serenitysyiralokman untuk lihat review !!

Jangan lupa selfie and hashtag #serenitysyiralokman Emotikon kiki

Tajuk: Serenity
Penulis: Syira Lokman
Penerbit: Komrad Buku
Harga: RM20 *tidak termasuk postage

Jom dapatkan buku motivasi santai gaya puisi dan monolog hati _SERENITY BY SYIRA LOKMAN_ @syira_lokman juga merupakan seorang blogger, pelajar kaunseling Universiti Malaya, advertising copywriter dan vendor pakaian di @zmar_apparel_shoppe Emotikon kiki

Follow @komradbuku untuk order buku SERENITY^_^
@komradbuku
@komradbuku
@komradbuku

#serenitysyiralokman #blogger #blogsyiralokman #komradbuku #serenity #supportsyiralokman #motivasi #puisi #monologhati #jualbuku #bukumurah

Korang nak tempah buku ni boleh ke laman web ini ya :)

http://syiralokman.blogspot.my/2015/12/cara-pembelian-serenity-by-syira-lokman.html



Review Blog Sabrina

Hai! Lama betul kan menghilang? Sebenarnya tak pun. Kan Fea sibuk sikit buat bisnes yang Fea post sebelum ni? Dapatlah RM50. Alhamdulillah. Memang rezeki murah betul hari ini. Kalau korang nak join, boleh je whatsapp Fea. Nanti Fea jawab okey :)
Berbalik kepada tajuk post, hari ni Fea nak review blog Sabrina. Sabrina ni pemenang giveaway. Tak ingat dah giveaway apa. Tapi yang pasti Fealah jadi sponsor. Fes time, Fea terkeliru dengan Sabrina SA (jangan marah). Sebab nama sama kan? Nasib baik la pergi bukak blog dia ni. Kalau tak, memang konfem salah review! Haha :)


Cantik kan header dia, warna pink. Warna kesukaan Fea tu. Walaupun Fea ni orang cakap macam budak-budak sebab minat warna pink, tapi Fea tak kisah pun. Fea suka sebab warna ni lembut kan? Sapa yang suka warna pink angkat tangan? Haha, mesti ramai kan yang minat. Lagipun, warna pink campur dengan warna biru, lagi comel. 

Tajuk header dia, SMILE, ANYTHING HAPPENS FOR A REASON. Fea tertarik dengan kata-kata di header dia tu. Menarik. Senyum walaupun apa pun terjadi. Dengan burung hantu sebagai icon, Fea rasa nak jadikan blog Fea ni sebagai design dalam cerita Scholar Who Walks The Night. Cerita Korea tu. Memang best lah! Tunggulah tahun 2017 pulak, nanti Fea tukar design. Haha! Tunggu sampai kaya lah.

Blog ni sangat simple dan cepat je loading kan? Tengok la blog Fea, lambat lah sikit nak loading, haha, ada lagu, salji bagai. Fea suka sangat dengan latar belakang blog ni. Secara keseluruhannya, Fea bagi 4.5 bintang :) 


Kepada yang nak tambah kenalan, boleh follow blog Sabrina okey. :)Follow jangan tak follow.

http://bluechoralpearl.blogspot.my/